25 Ocak 2017 Çarşamba

Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo


Adı: Weightlifting Fairy Kim Bok Joo
Kanal: MBC
Tür: Romantik, gençlik
Bölüm sayısı: 16

Oyuncular:

Lee Sung Kyung
Hem güçlü hem güzel hem minnoş ^^

Nam Joo Hyuk
Kaslara dikkat izlerken dikkat dağınıklığı yaratabiliyor 😍

Konu:

Halterci Bok Joo'muzun (Lee Sung Kyung) aşk ve spor hayatında yaşadıkları anlatılıyor. Tatlı mı tatlı bir romantik gençlik dizisi.

Yorum:

Ben uzun bir süredir Lee Sung Kyung'un hayranıydım ve artık başrol oynamasını beklerken bu diziyi gördüm. Final haftam falan demedim bir çırpıda bitirdim. Başlarda saçını kestirmesi çok hoşuma gitmemişti. Uzun saçlı haliyle abide gibi kızdı ama dizide izlerken saçının karakteriyle uyumu çok güzeldi. Bu arada Lee Sung Kyung halterci görünümünü yakalamak için dizi çekimlerinden önce kilo almış ama buna rağmen hala çok güzel bir suratı ve fiziği var.

Nam Joo Hyuk her haliyle bana izlemesi keyif veren bir oyuncu. Hele ki bu dizide yüzücü olunca öldüm bittim. Yaramaz, yerinde duramayan, hafiften kendini beğenmiş, sempatikliğin paçasından aktığı bir karakter olmuş. Oyunculuğunu da çok beğendim o ağlarken siz de ağlıyorsunuz, gülerken siz de gülüyorsunuz istemsiz.

Başrollerimizin aşkı bu kadar tatlı olabilir ancak. Son zamanların en uyumlu ve yakışan çifti olmuşlar diyebilirim. Samimiyeti buram buram hissedeceksiniz. Baştan sona ponçik bir dizi olmuş izledikten sonra insan enerji doluyor mutlu oluyor ve dua etmeye başlıyorsunuz: 'Allah'ım lütfen bana da bir tanee'

Başrollerler dışında yan karakterleri de izlerken asla sıkılmadım. Arkadaşlık ve aşk ilişkileri çok güzeldi. Diğer dizilerde genelde hep bir kötü karakter olur ve dizinin sonuna kadar insanı çileden çıkarır ama burada kötü karakteri de çok dozunda ayarlamışlar. Finali de çok başarılıydı izlerseniz pişman olmazsınız kesinlikle. Romantik gençlik dizisi arayanlar düşünmeden açın ve izleyin seveceğinize eminim. İyi seyirleeer!

Fragmanı da buradan izleyebilirsiniz.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder