31 Ocak 2017 Salı

The Heirs


Diğer adı: The Inheritors
Kanal: SBS
Tür: Romantik
Bölüm sayısı: 20

Oyuncular:

Lee Min Ho
Park Shin Hye
Kim Woo Bin
Jung Krystal
Kang Min Hyuk

Konu:

Fakir bir aileden gelen cha eun sang (park shin hye) ülkenin en zenginlerin çocuklarının gittiği bir okula başlar. Hikaye zengin varislerin Cha Eun Sang'a aşık olmaları ve birbirleri arasındaki arkadaşlık ilişkilerini anlatmaktadır.

Yorum:

Choi Young Do özlemim her baş gösterdiğinde izlediğim bir dizidir. defalarca izledim asla bıkamayacağım dizilerden biri.
İzleyenlerin geneli Choi Young Do ya da Kim Tan sever olarak iki tarafa ayrılıyor. Ben tabiki kötü adam sever olarak Choi Young Do'cuyum. Ama Kim Tan da hep kalbimin bir yerlerinde var sjkd

Kim Tan çok zengin, yakışıklı, popüler, havalı,sempatik karakterimiz.(say say bitmedi sdklj) bu adama aşık olmak imkansız diziyi izlerken.
Cha Eun Sang, fakir kızımız, o ne şans sendeki be kızım. bir yanında kim tan diğer yanında young do. hem şanslı hem güzel, hem de çalışkan bir karakter. okulda başarılı olmasının yanı sıra bir çok part time işte de çalışıp annesine yardımcı olmak istiyor. sadece biraz fazla depresif ve korku filmlerinin hastası :)

Ama bir de Choi young Do var ki, ah o var ki nasıl anlatsam bilemediğim. kötü adam olmak bir insana bu kadar mı yakışır. Aslında tam kötü adam da değil, içinde sevgiye muhtaç yaşayan bir kötü adam, aşık olduğunda güzelleşen, bakışı, gülüşü değişen bir kötü adam. düşününce bile sırıtmama engel olamıyorum, aşırı güzel bir karakter. motorun üstündeki o karizması, boyu, omuzları, karın kasları.. kaşlarına bile aşık olabilirsiniz slkjf 😍😍😍

Lee Bo Na ve chan young arasındaki aşk o kadar ponçik bir aşk ki keşke benim de olsa diyorsunuz. Bu ikiliyi sevemeyecek insan tanımıyorum, izlemesi aşırı güzel.
Kim Tan ve Young Do'nun atışmaları diziye tat katıyor diyebilirim. ikisi de birbirinden şapşik oluyorlar kavga ederken hem de aşırı havalı. Şuraya ufaktan bir de sahne bırakayım favlarımdan
Genele kacak olursak senaryo gayet klasik bir senaryo ama oyuncu kadrosu ve oyunculuklar diziyi çok kaliteli bir hale getirmiş. izlerken bol bol güldüren, bazen ağlamaktan kendinizi tutamadığınız, bazen de sinir krizi geçirten şahane bir dizi eşantiyon olarak da choi young do'cuğumuz var ^^ eminim bir çok kişi çoktan izlemiştir ama hala izlemeyen varsa kaçırdığı çok şey var 😃 Hadi bakalım keyifli seyirler!
Bu arada Kim Tan'ı mı Choi Young Do'yu mu daha çok sevdiniz yorum olarak benimle paylaşmayı unutmayın ^^































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder